Ruud van Werf Boomkwekerij richt zich op het ontwikkelen en introduceren van nieuwe soorten. Dat doen wij door het kruisen van bestaande

soorten. Ook zoeken wij naar nieuwe soorten in de natuur.

Door innoverend te werken en samen te werken met hybridiseurs kunnen we in de toekomst mooie nieuwe soorten verwachten.
Graag laten wij u op deze manier kennismaken met onze laatste innovaties. Deze zijn inmiddels in productie en volop leverbaar.

Skimmia ‘Pabella’ (R)

Skimmia ‘Pabella’ is een nieuwigheid bij ons op de kwekerij. Hij is oorspronkelijk gevonden bij mijn neef Roland van der Werf. Wat is er nu zo bijzonder aan deze Skimmia vraagt u zich af? Niet alleen zijn de bessen prachtig rood van kleur, ook komen er zeer veel trossen aan één plant. Deze bessen blijven erg lang aan de plant verbonden zonder opgegeten te worden door vogels.
Deze zijn visueel beschikbaar van week 40 t/m 49.

Clematis “Avalanche” (R)

Deze groenblijvende Clematis is er één van het Nieuw-Zeeland type Clematis.De bloemen onderscheiden zich door het grote formaat, de rijke bloem bezetting en lange bloeitijd. De Avalanche is ook een zeer gezonde en sterke soort waar je lang plezier van kan hebben.
Dit soort is visueel beschikbaar vanaf week 3 t/m 18.

 

Magnolia ‘Cleopatra’ (R)

Deze van nature vitale en rijk bloeiende magnolia doet zijn naam zeker eer aan. De donker roze/rode bloemen hebben een mooie ronde vorm. De plant gaat rijker bloeien naarmate die ouder wordt.
Dit soort is beschikbaar vanaf week 1 t/m 15.

p

Wij zijn een groothandelskwekerij en doen geen particuliere verkoop.